cum se monteaza gardul?

varianta 1 – montajul gardului prefabricat pe cuzineti (fundatii izolate)

Gardul prefabricat se poate monta pe fundatii izolate (postamente individuale sau cuzineti) din beton. In aceste postamente sunt amplasati stalpii de gard. Dimensiunile fundatiilor izolate sunt de aproximativ 40x40x80 cm. Recomandam acest tip de montaj cu postamentele ascunse in sol si cu primul rand de panouri ingropat partial (5-10 cm).

Cum se monteaza gardul pe postamente individuale din beton

varianta 2 – montajul gardului prefabricat pe soclu continuu

Gardul prefabricat din beton se poate monta pe cuzineti legati printr-un soclu continuu din beton armat. Dimensiunile soclului continuu sunt de aproximativ 20×70 cm, iar al fundatiilor izolate sunt de 40x40x80 cm. Dimensiunile pot varia in functie de structura solului, greutatea gardului, diferenta de nivel dintre interiorul si exteriorul curtii, expunerea la vant etc.

Cum se monteaza gardul pe soclu din beton armat

montajul portilor metalice

Odata cu turnarea fundatiei gardului este necesara pregatirea montajului pentru portile metalice auto si/sau pietonale. Amplasarea stalpilor metalici de sustinere si turnarea grinzilor din beton armat pe toata deschiderea portilor este mai eficienta si mai putin costisitoare daca este realizata in timpul montajului gardului. Alege chiar acum un model din seturile noastre de porti metalice.

cum comand?

Foloseste formularul de comenzi online si specifica modelul de gard prefabricat dorit, lungimea si inaltimea necesara. Optional, poti trimite si alegerea ta pentru portile metalice si dimensiunile aproximative ale acestora. Vei primi pe email un deviz al costului gardului si pretul transportului, calculat in functie de locatia lucrarii.

Montatorii sunt colaboratori. Puteti negocia direct cu ei pretul montajului sau a altor lucrari necesare.

La achizitia gardului va vom furniza lista cu echipele de montatori colaboratoare din zona dumneavoastra. Montajul nu include lucrarile de chituire, tencuire, impermeabilizare sau vopsire a gardului. Acestea sunt optionale. In cazul situatiilor speciale (terenuri neconsolidate, diferente mari de nivel, expunere la vanturi puternice, etc.), recomandam montarea gardului numai conform proiectului tehnic avizat si autorizat.