Konkret Line SRL este intr-o continua adaptare la nevoile clientului.

Achizitie de elemete pentru gard beton din prefabricate

Este usor sa te gandesti ca pentru a avea o imprejmuire cu gard beton prefabricate, ajunge sa te gandesti ca cumperi elementele prefabricate din beton, le transporti acasa si le montezi. Chiar daca elementele prefabricate din beton realizate de Konkret Line au un finisaj deosebit, lucrurile nu sunt atat de simple.

Transport pentru elemente de gard beton prefabricate

In primul rand elementele cumulate necesare pentru un gard beton prefabricate ajung sa aiba o greutate considerabila, fapt care face necesar un transport corespunzator. Cu toate ca elementele sunt din beton, deci foarte  solide transportul trebuie facut in conditii adecvate pentru a preveni deteriorarea acestora.  Sa nu uitam, la Konkret line gasiti preturi foarte bune pentru elementele prefabricate din beton pentru gard , dar asta nu inseamna valoarea nu este semnificativa.

Montaj gard de beton din prefabricate

In al doilea rand, desi pare usor, si chiar daca aveti la indemana documentatia montarii unui gard prefabricate din beton, este bines a siti ca lucrurile stau putin diferit. Sunt multe elemente de finete pe care specialistii de la Konkret Line le stapanaesc si care se reflecta intr-un montaj de calitate si durabil al gardului din prefabricate beton. Numai montat de catre cunoscatori, gardul va fi compat, fara abateri si fara acumulare de tensiuni care in timp pot lucra si produce daune.

 

Date fiiind aceste aspecte importante Konkret Line SRL vine cu caldura in intampinarea dumneavostra si va ofera urmatoarele servicii:

- Productie personalizata de gard beton prefabricat in urma unei consultatii in care tinem cont de preferintele si gusturile clientului dar si de specificul topographic al locului unde se va amplasa gardul beton din prefabricate.
- Pentru o inchidere completa a imprejmuirii realizam si montam pentru dumneavoastra porti metalice batante, rulante sau  autoportante
- Asiguram transport in conditii de siguranta al elementelor de gard beton prefabricate
- Asiguram prin specialisti bine calificati montajul petru gard beton din prefabricate si porti acolo unde este cazul
- Venim mereu in intampinarea dumneavoastra cu consultanta tehnica gratuita
 

Informatii garduri prefabricate din beton

Accesand butoanele de mai jos, puteti afla informatii utile care va vor ajuta in luarea unei decizii corecte.

Echipa noastra