Se pune intrebarea: Ce inseamna pret accesibil pentru un gard beton din prefabricate?

Evident ca nu veti putea compara acest pret cu cel al unui gard clasic cu stalpi metalici sau de lemn si cu bine cunoscutele sipci din lemn. La fel de bine cum nu puteti sa comparati cu preturile unui gard metallic cu fatada din tabla sau din plasa metalica.

O astfel de comparative nu se poate face im primul rand pentru ca vorbim de clase diferite de imprejmuire.

Si nu este vorba doar de clasa de imprjmuire ci si de:

- Durata de functionare
- Rezistenta la solicitari atat de natura umana cat si naturale
- Aspect si prestanta
- Grad de siguranta
- Costuri de intretinere etc.

 

Este cat se poate de clar ca o imprejmuire cu gard beton din prefabricate este totusi mai scumpa decat celelalte “provizorii”  enumerate mai sus.

Dar tineti cont ca un gard beton din prefabricate de calitate ca cel de la Konkret Line il faci pe viata, pentru ca durata lui de functionare este atat de mare incat doua generatii mai tarziu va fi la locul lui si va fi la fel de aspectuos si de impunator. Pe deasupra fiind din prefabricate, va putea fi demontat si remontat in cazul in care terenul sufera modificari de suprafata sau forma de delimitare.

Un gard beton din prefabricate este evident o buna investitie in timp si va scapa de grija periodica de a “reface gardul” si de a cheltui iar si iar.

 

Gard beton prefabricate de la Konkret Line – Un standard in timp

Si ca prim aspect pe care trebuie sa-l mentionam clientilor nostrii este:

Konkret Line face eforturi deosebite pentru a oferi gard beton din prefabricate de cea mai buna calitate, la cel mai mic pret posibil. Acest lucru este obtinut cu tehnologie de ultima ora, pe baza unor formule de compozitie proprii si cu materiale de cea mai buna calitate.

 

Vrem sa ramanem pe piata de-a lungul timpului si vrem ca peste ani lumea sa vorbeasca de Konkret Line ca de un standard de varf.

Si pentru a va dovedi ca facem ceea ce spunem precizam doar atat:

Pretul pe metru liniar pentru gard beton din prefabricate este intre 95 si 135 lei, la care se adauga TVA. Si asta in conditii de maxima calitate.

Pentru o calculatie exacta va rugam sa ne contactati.


Informatii garduri prefabricate din beton

Accesand butoanele de mai jos, puteti afla informatii utile care va vor ajuta in luarea unei decizii corecte.

Echipa noastra