Istoric garduri beton


vechi gard beton prefabricate

Cine nu cunoaste vechile garduri prefabricate din beton din epoca comunista? Si astazi mai pot fi vazute in special acolo unde odinioara se ridicau marii mastodonti industriali. Fie ca erau din placi cu perforatii in forma de romburi sau compacte, reprezentau un laitmotiv omniprezent acolo unde se impunea o imprejmuire.

Este doar dovada ca tehnologia exista de mult, iar larga raspandire arata ca este vorba de un sistem fiabil cu durata lunga de viata. Evident ca odata cu trecerea timpului au aparut mari modificari care tin atat de aspect cat si de procesul de fabricatie si de rezistenta gardurilor din beton prefabricat.

 

Gard beton prefabricate – Evolutie sau revolutie?

model gard beton prefabricateAsa cum inceputul a venit din europa de vest, iata ca si noile modele, mult mai prezentabile, vin tot de acolo intr-o mare varietate de modele, culori si stiluri constructive.

Totul s-a petrecut ca o evolutie fireasca a unui produs care s-a dovedit foarte reusit si care prin fiabilitate a aratat ca reprezinta o investitie eficienta pe termen lung.

Datorita marilor schimbari de tehnologie si aspect se poate pune intrebarea daca, in domeniu, este vorba de o evolutie sau chiar de o revolutie?

Konkret Line vine sa impinga in prima linie si la noi in tara tehnologia de productie pentru gard beton din prefabricate de cea mai inalta tinuta sic ea mai buna calitate.

Prin consecventa, inovatie si grija pentru lucrul bine facut Koncret Line cu ale sale garduri prefabricate din beton a reusit sa obtina in 2012 locul 1 in Bucuresti si Ilfov.

Informatii garduri prefabricate din beton

Accesand butoanele de mai jos, puteti afla informatii utile care va vor ajuta in luarea unei decizii corecte.

Echipa noastra