Pret accesibil

Konkret Line ofera tuturor celor interesati, gard beton prefabricate la cel mai accesibil pret, fara a face rabat la calitate...

Citeste mai mult...

Usor de montat

Datorita tehnologiei folosite, gardurile prefabricate din beton de la Konkret Line se monteaza usor si se imbina perfect...

Citeste mai mult...

Rezistenta si fiabilitate

Betonul de cea mai buna calitate care contine aditivi speciali permite obtinerea unui gard beton din prefabricate trainic...

Citeste mai mult...

Despre gard beton prefabricate

Date tehnice


Gard beton prefabricate de la Konkret Line este un produs de inalta clasa si calitate. Datorita ingredientelor de cea mai buna calitate placile prefabricate pentru gard din beton sun foarte rezistente  si au un timp indelungat de exploatare.

Gardurile din beton prefabricat de la  Konkret Line, sunt realizate din beton vibrat, dublu armat. Principalele materiale folosite sunt cimentul de inalta calitate, agregate minerale, fibra de polipropilena sievident  fier beton.

Aditivii folositi si a tehnologia deosebite permit obtinerea de  elemente prefabricate pentru gard din beton compacte si cu forme foarte bine definite si delimitate.

Formula de compozitie pentru gard beton din prefabricate

Formula de compozitie si proportiile materiilor prime sunt proprietate Konkret Line. De asemenea tipul cimentului, granulometria agregatelor minerale si modul de amestec aduc calitate si fac din elementele prefabricate din beton pentru gard, produse de cea mai inalta clasa.

Tratamentul cu Konkretol (impermeabilizant transparent sau colorat) se  aplica pe elementele de gard prefabricat si penetreaza suprafata betonului transformand-o intr-un smalt dur cu un aspect deosebit. Acest tratament impermeabilizeaza si creste considerabil calitatea betonului.

Printre ingredientele principale pentru gama premium de gard beton prefabricate sunt cimentul alb si marmura. Pentru gardurile cu marmura se foloseste ciment alb 52,5 R.

Betonul gri este obtinut prin folosirea exclusive a cimentului Portland 42,5 R, II AS. Este cimentul cel mai bun care se comercializeaza la noi in tara.

Panourile au armature dubla. Si stalpii au de asemenea armatura dubla:  metalica si  tridimensionala (fibre de polipropilena).

Aditivii speciali inclusi in reteta de compopzitie cresc caliatea betonului si il fac mai maleabil. 

Tehnologie de ultima ora in producerea de gard beton prefabricate

Pentru o calitate deosebita incepand cu 1.08.2013 am inlocuit plasa sudata de 4 mm din armatura panourilor. A fost inlocuita cu 3 bari longitudinale din PC de 6 mm. fixate  cu distantieri din ABS exact la mijlocul stratului din beton. In acest fel, in timpul procesului de vibrare pentru compactare, a betonului, armatura metalica nu mai poate migra si pastreaza intotdeauna pozitia perfecta in cadrul elementului prefabricat din beton.. Astfel se impinge la extrem durata de exploatare a gardului si asigura un maxim de calitate.

 

 

Informatii garduri prefabricate din beton

Accesand butoanele de mai jos, puteti afla informatii utile care va vor ajuta in luarea unei decizii corecte.

Echipa noastra